Voor een goede website is het altijd verstandig om een professionele website ontwerper in dienst te nemen. Een website ontwerper weet hoe een website ontworpen moet worden en welke elementen hierbij van belang zijn. De essentiële eigenschappen van een website die nooit mogen ontbreken hebben te maken met zichtbaarheid en vindbaarheid. Hier draaien alle andere elementen in feite omheen. Een site die niet vindbaar is via bijvoorbeeld Google is verwaarloosbaar. Aan de andere kant is een site die wel vindbaar is, maar niet op de juiste manier is ontworpen ook weer niet effectief, omdat mensen dit soort sites meteen weer wegklikken. Het is daarom belangrijk dat mensen de website kunnen vinden en als ze de website eenmaal gevonden hebben, ze ook gemotiveerd zijn om de website verder te bekijken en te verkennen. De aandacht pakken en vasthouden is eigenlijk de essentie die elke website ontwerper in zijn of haar achterhoofd houdt. Verder is het ook van belang dat het bedrijf in kwestie goed naar voren komt. Het moet dus niet zo zijn dat een website ontwerper een flitsende site voor de werkgever maakt, maar dat de bezoekers na hun bezoek geen idee hebben welk bedrijf eigenlijk werd gepromoot op de website. Het is een zelfde soort fout die reclame makers vaak maken. Zij maken hun reclame dusdanig grappig of interessant, dat mensen zich de reclame precies weten te herinneren en er op het werk ook over praten, maar geen idee hebben welk product eigenlijk werd gepromoot. Daarom is het van belang dat een bedrijf een website ontwerper inhuurt die precies uit kan leggen hoe de site het beste ontworpen kan worden en ook precies uit kan leggen hoe het bedrijf naamsbekendheid op internet kan krijgen. Hiervoor kunnen werkgevers terecht bij website ontwerper Webton. Deze website ontwerper is al 15 jaar actief in deze branche en de medewerkers weten dan ook precies hoe het er aan toe gaat binnen de website branche. Voor gericht advies en de perfecte website is het een zeer verstandige optie om gebruik te maken van de diensten van Webton.

De diensten van website ontwerper Webton

In het bovenstaande is al een beetje aan bod gekomen waar een website ontwerper zoal rekening mee moet houden. Nu is de vraag natuurlijk hoe Webton dat voor u gaat regelen. Met andere woorden, hoe zorgt Webton ervoor dat een bedrijf via de website de juiste naamsbekendheid krijgt en, niet onbelangrijk, hoe mensen de producten gaan bestellen via de website. Allereerst is het van belang om te weten dat een website altijd ververst moeten worden. Dus ook al beschikt een bedrijf over een website dan nog is het belangrijk om na te gaan of deze website niet verouderd is. Een verouderde website wordt namelijk niet zo vaak gevonden door zoekmachines als een verse site. Dus zowel voor bedrijven die een nieuwe website op willen stellen, als voor bedrijven die al een website bezitten, is het altijd verstandig om een website ontwerper in dienst te nemen. Het eerste wat een website ontwerper doet is een plan van aanpak opstellen met behulp van de werkgever. Hierbij is het belangrijk om te weten om wat voor bedrijf het gaat, wat de naam is van het bedrijf en eventueel diensten die het bedrijf aanbiedt. Al deze informatie kan dan bijvoorbeeld verwerkt worden in de titel van de site en in bepaalde trefwoorden. Op deze manier kunnen internet gebruikers deze site gemakkelijk vinden wanneer ze via Google op één van deze trefwoorden, of combinaties ervan, gaan zoeken. Vervolgens wordt de site ontworpen aan de hand van een bepaald design. In de ontwikkelingsfase kan dit design desgewenst aanpast worden. Maar het kan ook volledig aan de website ontwerper overgelaten worden. Nadat de site is gelanceerd kan er gewerkt worden aan vindbaarheid. Een mooie site is natuurlijk geweldig voor een bedrijf, maar de site moet natuurlijk wel gevonden worden. Dit kan Webton oplossen door gebruik te maken van zogenaamde linkbuilding teksten en SEO teksten. In het kort komt het er op neer dat deze teksten gebruik maken van bepaalde sleutelwoorden die relevant zijn voor een website. Vervolgens kunnen deze teksten gebruikt worden om er voor te zorgen dat Google de website als zoekresultaat weergeeft zodra mensen zoeken op de desbetreffende sleutelwoorden. Hoe meer mensen de website op deze manier weten te vinden, des te meer zal het bedrijf naamsbekendheid krijgen.

Ervaring, klantgerichtheid en service

Webton - Website ontwerperWebton bestaat al sinds 1999 en heeft dus al vele jaren ervaring op kunnen doen. Deze ervaring komt terug in het website design, maar ook in het aantal hits dat een website zal krijgen op Google. Verder kunnen de opdrachtgevers een zeer klantgerichte houding verwachten. Het is niet voor niets dat alle soorten van vragen en andere zaken binnen een uur worden beantwoord. Men hoeft dus nooit lang te wachten op informatie en zij kunnen meteen aan de slag met de nieuwe website. Om een indruk te krijgen van de klanttevredenheid kunnen werkgevers eventueel recensies lezen. Met een gemiddeld cijfer van een 9.6 zit het met de service zeker goed. Zo goed zelfs dat Webton sinds 2012 een partnerschap is aangegaan met de universiteit van Twente. Natuurlijk zou de universiteit hier nooit mee akkoord zijn gegaan als de reputatie van Webton niet zo positief was. Tot slot is er ook een reden tot zorgen wat betreft de financiën. Alles wordt van te voren vastgelegd zodat men niet achteraf voor verrassingen komt te staan.