Na regen komt zonneschijn en als het meezit, is dat ook het enige wat volgt op de regen. Maar soms heb je na de regen te maken met lekkage en dan kan de zon nog zo helder schijnen, de kopzorgen die ontstaan door lekkage zijn niet te vergeten met een beetje zon. En dat moet ook niet, want lekkage moet je zo snel mogelijk zien op te lossen voordat de schade uit de hand begint te lopen. Hout kan bijvoorbeeld nat worden en beginnen te schimmelen en rotten en dan ben je natuurlijk nog veel verder van huis. Daarom is het altijd goed om te weten dat er mogelijkheden bestaan om je huis te beschermen tegen regenwater en lekkage. Eén van die mogelijkheden bestaat uit het afdekken van je dak met EPDM folie. EPDM folie is uitermate geschikt als bescherming voor je dak tegen regenwater. Deze folie wordt ook wel de dakbedekking van de toekomst genoemd, omdat er eigenlijk niets beters te vinden is of dat net zo goed werkt en net zo duurzaam is als EPDM folie. De duurzaamheid is maar liefst 50 jaar. Dus je hebt je hypotheek waarschijnlijk eerder afbetaald dan dat je de EPDM folie moet vervangen. Dat is mooi en goed voor de gemoedsrust, want als je eenmaal EPDM folie hebt geïnstalleerd heb je er voor de eerst komende vijftig jaar geen omkijken meer naar. Die 50 jaar is natuurlijk afhankelijk van het weer. Krijgt de EPDM folie elk jaar flink op z’n donder door heftige regenval, hagel en flinke windstoten dan heeft dit natuurlijk invloed op de duurzaamheid. Maar andersom is het ook zo dat een zachte herfst en een milde winter de 50 jaar kunnen verlengen met een x aantal jaren. Dus zo blijft het mooi in balans. Een herfst vol regen wordt kan gecompenseerd worden met een milde winter. Om er in ieder geval voor te zorgen dat je de eerste 15 jaar van de 50 helemaal geen zorgen hebt krijg je, als je bij epdmxl.nl de EPDM folie bestelt, altijd 15 jaar garantie op het materiaal. Kortom EPDM folie is ideaal als je na de regen ook daadwerkelijk wilt kunnen genieten van de resulterende zonneschijn. Letterlijk en figuurlijk natuurlijk.

Hoe vind ik de juiste EPDM folie voor mijn dak?

Zoals al is vermeld vind je EPDM folie voor een zeer voordelige prijs op epdmxl.nl. Deze website is dé site voor al je EPDM benodigdheden. Niet alleen kun je op deze site terecht voor EPDM folie, maar ook voor:

  • EPDM dakbedekking
  • EPDM dak pakketten
  • Aanbiedingen
  • Bevestigingsmaterialen
  • Informatie over EPDM
  • Handleidingen

Daarnaast kun je nog vele andere EPDM gerelateerde producten vinden. Voor een totaal overzicht kun je dan ook het beste even een kijkje nemen op de website zelf. Je vindt alles in een handig overzicht aan de linkerzijde van de site en je kunt per product altijd de bijbehorende informatie opvragen. Verder vind je al vrij snel dat de EPDM folie zeer voordelig is. Daar is een heldere reden voor aan te geven. EPDM folie is namelijk heel gemakkelijk en enkelzijdig te lijmen. Doordat je maar aan één kant van de EPDM folie hoeft te lijmen kost het bevestigen van de EPDM folie natuurlijk de helft minder aan tijd.  De reden dat je maar aan één kant hoeft te lijmen is omdat EPDM producten en dus ook de folie, geen talk bevatten. Dit maakt dat je het enkelzijdig kunt lijmen. Hiermee kun je aanzienlijk besparen op zowel de materiaalkosten evenals de loonkosten ingeval je een specialist inhuurt. Dit is meteen verbonden aan een ander voordeel. Omdat je het namelijk enkelzijdig kunt lijmen is de klus vrij eenvoudig te klaren. Je hoeft er daarom niet per definitie een specialist bij te halen om de folie op je dak aan te brengen. Dit kun je in het meest gunstige geval helemaal zelf doen en in een minder gunstig geval kun je een handig familielid vragen of eventueel een doe-het-zelver vragen om de boel op je dak te instaleren. Omdat je dus geen specialist nodig hebt kun je nog meer besparen op de kosten waardoor EPDM nog voordeliger wordt. Met al deze voordelen op een rij is het eigenlijk al niet meer nodig om na te denken over de keuze, want je moet wel gek zijn als je deze kans wil laten schieten. Het is voordelig, je hebt 15 jaar garantie, je hebt er 50 jaar geen omkijken naar en je kunt het gemakkelijk aanbrengen op je eigen dak.

Hoe kan ik de EPDM producten bestellen?

Bestellen is heel erg eenvoudig. Mocht je niet bekend zijn met internet of shoppen op internet dan volgt hier een mini instructie. Allereerst zoek je het juiste product op de site op. Lukt dit niet dan kun je eventueel bellen met de helpdesk voor advies. Zodra je je keuze hebt gemaakt dan kun je deze toevoegen aan de winkelwagen. Dit mogen meerdere artikelen zijn. Artikelen die je niet nodig hebt kun je achteraf weer verwijderen. Als je eenmaal klaar bent met winkelen dan ga je over tot het betalen. Voor het betalen van de bestelling zijn er meerdere opties en je kunt de opties die jou het beste lijken gewoonweg uitkiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor online betalen met iDEAL. Daarnaast kun je ook betalen met de creditcard. Zodra je je keuze hebt gemaakt wordt de bestelling afgerond en krijg je via de mail bericht wanneer je de bestelling thuis kunt verwachten. Bestel dus uw EPDM folie op interexpress.be.