B2ctelecom - TelefoonhoesjeSinds zolang ik me kan herinneren ben ik al bezig met creatief zijn. Creatief in de zin van kunst. Ik houd van ontwerpen, werken met sprankelende kleuren, alternatieve manieren om dingen weer te geven en noem het maar op. Ik probeer dit tegenwoordig te uiten in alles wat ik doe. Zo uit ik het bijvoorbeeld in mijn kledingstijl, mijn interieur, de make-up die ik draag enzovoorts. Verder ontwerp ik ook mijn eigen tassen, en andere accessoires die zich daarvoor lenen. In principe wil ik het liefst op alles wat ik draag en bij me heb een persoonlijk stempel drukken. Dat betekent dat ik alles individualiseer en tot mijn persoonlijke eigendom maak. Ik houd dan ook niet van mainstream kleding of artikelen waar iedereen mee rond kan lopen. Hier liep ik daardoor al wel tegen een probleem aan. Want ik kan niet mijn eigen elektronica ontwerpen. Dus ontkom er niet aan dat ik bijvoorbeeld met een Samsung telefoon rond loop die iedereen heeft. Ik kan natuurlijk een oud model nemen die niemand meer gebruikt, maar ik wil ook gebruik maken van de meest recente technologie. Gelukkig voor mij ontdekte ik de site van b2ctelecom. Deze website geeft bezoekers de mogelijkheid om hun eigen telefoonhoesje te ontwerpen. Dat betekent niet dat je het hele telefoonhoesje ontwerpt, want het hoesje moet nog steeds passen op de Samsung die ik heb. Dus het blijft een standaard telefoonhoesje. Maar ik kan er nu wel mijn eigen stempel op drukken door het telefoonhoesje helemaal naar mijn smaak te ontwerpen. Op deze manier kan ik op deze website dus mijn creativiteit kwijt en ik kan ervoor zorgen dat mijn telefoon, via het telefoonhoesje, helemaal past bij mijn persoonlijke smaak.

Hoe jij je eigen telefoonhoesje kunt ontwerpen

Een telefoonhoesje ontwerpen is doodeenvoudig. Daarnaast is het ook enorm leuk. Het is voor mij een uiting van mijn creativiteit, maar ook als je minder creatief bent is er heel veel mogelijk. Het is maar net hoe jij het wil en hoe uitgebreid en creatief je het wil. Maar het idee dat jij je eigen telefoonhoesje maakt is gewoon leuk. En het kan allemaal via internet dus het kost je geen moeite. In plaats van dat je gewoon een telefoonhoesje koopt met een leuk design, ben je nu eerst bezig met het ontwerpen. Dat is gewoon harstikke gaaf. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s toevoegen aan je telefoonhoesje. Je kunt werken met logo’s of namen. Maar je kunt, zoals ik, ook heel creatief aan de slag gaan door er een heel kunstwerk van te maken. Op die manier creëer je het meest unieke telefoonhoesje wat er maar mogelijk is, want iedereen kan foto’s toevoegen, maar niemand zal een zelfde soort kunstwerk weten te maken. Dus ben je iemand die er van houdt om echt je eigen persoonlijkheid aan je gebruiksvoorwerpen toe te voegen dan zijn er voldoende mogelijkheden. Het maakt ook niet uit welke telefoon je hebt, want voor de meeste moderne telefoonmerken kun je bij b2ctelecom jouw telefoonhoesje bestellen. Denk bijvoorbeeld aan Samsung, Apple, LG, Huawei, HTC, Acer, Nokia, Alcatel, en Motorola. Dus de kans is groot dat er ook voor jou telefoon hoesjes op voorraad zijn die je kunt ontwerpen. Naast het feit dat het leuk is om je telefoonhoesje te ontwerpen is het ook nog eens erg voordelig. De website maakt gebruik van een eigen workshop waarin de hoesjes worden vervaardigd. Dat betekent dat ze geen extern bedrijf in hoeven te huren en die kosten die zij daarmee besparen zie je terug in de rekening. Dus al met al is het leuk, creatief, voordelig en gewoonweg de ideale manier om te zorgen dat je telefoon weer jouw telefoon is.

Hoe werkt het met het bestellen van je eigen telefoonhoesje?

De manier waarop alles in zijn werk gaat is vrij eenvoudig. Als eerste ga je naar de site en kijk je of ze hoesjes hebben voor jou specifieke telefoon. Het is ook handig om meteen te kijken of ze ook op voorraad zijn en hoeveel in geval je er meerder wil ontwerpen. Zo heb ik meteen drie ontworpen. Ten eerste omdat ik het leuk vindt om te ontwerpen. Ik had daardoor gelijk al meerdere ideeën die ik niet kwijt kon op één hoesje. Ten tweede zag ik dat verzenden vanaf 20 euro gratis is. Omdat ik toch al van plan was om er meerdere te bestellen, heb ik er meteen drie gemaakt zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Niet dat je veel kwijt bent aan verzendkosten, maar als je toch al weet dat je er meer zult bestellen waarom dan niet meteen? Scheelt toch weer in de portemonnee. Tot slot is het leuk om er meerdere te hebben zodat je kunt afwisselen en niet te snel verveeld raakt met je telefoonhoesje. Zodra je weet dat jou hoesje op voorraad is kun je aan de slag met het ontwerp. Je kunt rustig gebruik maken van trial en error. Zolang je nog digitaal aan het ontwerpen bent wordt er niks vast gelegd. Dus voeg gewoon jou foto toe en bekijk het resultaat. Ben je niet tevreden dan begin je opnieuw net zo lang tot je jouw perfecte telefoonhoesje hebt ontworpen. Dan is het enkel nog een kwestie van bestellen en binnen no time heb je jouw persoonlijke hoesje in huis. Betalen gaat gemakkelijk via iDEAL en mocht je toch niet tevreden zijn dan krijg je je geld gegarandeerd terug.