Havic-kantoormeubelen - Ergonomische bureaustoelDe ergonomische bureaustoel is niet alleen handig voor op het kantoor waar u werkt, ook als u veel thuis achter de computer zit dan is de ergonomische bureaustoel een handige en verstandige aanvulling voor in uw studiekamer. En niet alleen achter de pc houdt u waarschijnlijk vaak dezelfde houding aan. Ook als u studeert en dus veel leest en markeert bent u vaak gebogen over uw werk. Zonder goede en comfortabele stoel kan dat funest zijn voor uw rug en nek. Uw spieren kunnen klem komen te zitten en gaan daardoor vastzitten met alle nare gevolgen van dien. Dat is natuurlijk iets dat u te allen tijde wilt zien te voorkomen. Wilt u dan ook graag een ergonomische bureaustoel kopen? Kijkt u dan eens op onze website: havic-kantoormeubelen.nl of neem een kijkje op de Belgische website als u daar vandaan komt. We leveren namelijk in beide landen en gaan met hetzelfde gemak uw ergonomische bureaustoel in Luxemburg komen afleveren. Daar doen we helemaal niet moeilijk over en laten we wel wezen, het hebben van een ergonomische bureaustoel kan zo veel meer plezier in uw studie dan wel werk geven. Als u als particulier een ergonomische bureaustoel bij ons wilt kopen dan is dat ook geen probleem. Maar het leeuwendeel van onze klanten bestaat toch wel uit bedrijven die hier bij ons hun slag willen slaan of hebben geslagen. Maar ben u een erg fanatieke gamer en dan hebben we het dus niet over consoles. Speelt u veel spelletjes vanachter uw pc en bent u hier soms wel dag en nacht mee bezig? Ook dan is ergonomie de sleutel tot het voorkomen van ernstig letsel aan uw ledematen waar u soms jarenlang mee kunt kampen. Kies ook dan weer voor ons en neem eens een kijkje tussen de vele acties en kortingen van producten die we in de aanbieding hebben gegooid omdat ze bijvoorbeeld vervangen worden voor nieuwe ergonomische bureaustoel modellen. Dan kunt u er vandaag nog een bestellen en hebt u hem morgen misschien al wel in huis!

De ergonomische bureaustoel

Maar goed, het moge duidelijk zijn dat we voornamelijk deze ergonomische bureaustoel verkopen aan bedrijven die er dan ook meer dan eentje komen bestellen. Gaat uw kantoor verhuizen of wordt de boel gerenoveerd? Dan is dat het moment om over te stappen op de ergonomische bureaustoel en tevens op andere meubelen die bij deze ergonomische visie passen. Als u wilt maken we er een speciaal project van en gaan we al uw meubelen ontwerpen. Dan hebt u nadien een erg bijzonder en speciaal kantoor want u zult de enige in de wereld zijn met dit soort meubels. Als uitstraling dan ook een belangrijke factor is omdat u veel klanten en potentiële klanten en partners ontvangt, dan is het wel zo belangrijk om een uniek design te hebben. Is dit helemaal niet zo belangrijk, dan kunt u ook voor ons standaardassortiment kiezen, anders bent u misschien toch wel een beetje een dief van uw eigen portemonnee. Bespreekt u dan ook al uw wensen en voorkeuren met ons, dan komen we snel bij u terug met een mooi voorstel en vertellen we u welke ergonomische bureaustoel het meest geschikt is. Dan kunt u vervolgens altijd nog kijken of dit de moeite waard is. Een offerte stellen we dan ook graag voor u op en het mooie daarvan is dat u dan nog nergens aan vastzit. Overlegt u dit met uw hele team en kom vervolgens bij ons terug met uw weloverwogen besluit. Hopelijk kiest u natuurlijk voor de ergonomische bureaustoel en kunnen we spoedig tot levering overgaan. Wilt u trouwens liever de kat uit de boom kijken en wilt u de ergonomische bureaustoel en onze vele andere artikelen met eigen ogen komen bekijken? Neemt u dan even een kijkje in onze showroom. We hebben er niet een, niet twee maar drie in de Benelux, te weten in:

  • Veghel
  • Gouda
  • En in Breendonk
  • Maakt u van te voren even een afspraak, dan staat de koffie voor u klaar.

Nooit meer rugpijn na een dag van hard werken

U wilt toch zeker niet dat het ziekteverlof bij u op kantoor de pan uit vliegt! Kiest u dan ook voor de ergonomische bureaustoel en vergeet niet om ook eens te kijken naar de bureaustoel waar men achter zit. Via onze website vindt  u dan ook zeker niet alleen een perfecte ergonomische bureaustoel maar kunt u er ook vele bureaus bij komen bestellen. Wilt u uw gehele kantoor inrichten met onze producten? Dat vinden we fijn om te horen. Om het zoeken wat eenvoudiger te aken kunt u per ruimte aangeven waar u naar op zoek bent en als u daar op hebt geklikt kunt u verder zoeken naar specifieke meubelen. Zo is er voor ieder wat wils want naast de ergonomische bureaustoel vindt u ook vele meubelen voor de directiekamer, de vergaderruimte en de kantine waar u van een welverdiende lunch geniet. U wilt ook in deze werkplekken comfortabel kunnen werken en zitten dus ook daar is een ergonomische bureaustoel zeker meer dan de moeite waard. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de laatste producten en kortingen die we op de website hebben gezet? Dan doet u er verstandig aan om ons te volgen via de sociale media. Wij posten daar steevast meteen het laatste nieuws dus vergeet ons niet te liken op facebook en ons te volgen via Instagram!