Bij relatiegeschenken denk je al snel aan pennen bedrukken. Met name omdat dit zeer bruikbare artikelen zijn. Ook al lopen we nog veel met onze telefoon rond en communiceren we veel digitaal. Schrijven met een pen is gelukkig nog niet uitgestorven en is menigeen blij een pen mee te nemen. Of het nou op een beurs is, tijdens een training of presentatie. Een pen is voor iedereen te gebruiken en het is ook nog makkelijk mee te nemen. Het is een herkenbaar item, waarvan iedereen weet hoe die het moet gebruiken en waarvoor. Pennen bedrukken is te doen in het teken van een actie, een promotie of gewoon te voorzien van logo en de bedrijfsnaam voor de herkenbaarheid in het pand. Hoewel je wellicht denkt dat een pen weinig doet als kantoormateriaal, stellen medewerkers het altijd op prijs dat hun schrijfgerei optimaal verzorgd is. Helemaal als deze ook nog voorzien is van de naam van de organisatie. Ze gaan hier graag mee op pad en laten de pen graag zien op alle plekken waar ze komen. Denk aan de accountmanagers of andere medewerkers die door het land reizen om een bedrijf te representeren. Bij Printdeal.be laat je herkenbare pennen bedrukken in de beste kwaliteit qua drukwerk die er bestaat.

Opvallende pennen bedrukken

Door pennen bedrukken breng je jouw promotie onder de aandacht. Niet alleen door het afdrukken van jouw bedrijfsnaam of logo, maar je valt ook op met de juiste pen. Een pen in de juiste kleur en met juiste model. Als eerste selecteer je de geschikte soort uit de volgende zes soorten:

  • Soft Grip
  • Basic
  • Luxe
  • Touch
  • ECO
  • Promotie

Denk je dat je na het selecteren van de soort klaar bent, dan heb je het verkeerd. Per soort heeft Printdeal.be weer meerdere types. Iedere soort heeft weer meerdere variaties voor pennen bedrukken. Kies het type uit waarmee jij denkt dat jou gaat onderscheiden van andere bedrijven. Op zich is pennen bedrukken voor veel bedrijven een vanzelfsprekend promotie-onderdeel. Maar als jouw pen ook nog eens goed en prettig schrijft, dan heb je al gauw een streepje voor. Toch kan je de aandacht ook trekken met een luxe pen of een ECO pen. Staat jouw bedrijf voor duurzaamheid, dan is de ECO uitvoering best een goed optie om jouw organisatie te representeren. De ECO bestaat echter maar uit een type. Het voordeel is dat je hiervoor dus weinig hoeft te selecteren voor pennen bedrukken.

De beste bedrukking

Hoewel je bij pennen bedrukken maar weinig ruimte hebt, biedt Printdeal met de PMS-druktechniek en de full color druktechniek toch de beste drukwerkmogelijkheden. Gaat het jou alleen om het afdrukken van een logo of tekst, dan volstaat de PMS-druktechniek. Uiteraard gebeurt dit bij pennen bedrukken enkelzijdig, maar meerdere PMS-kleuren kunnen gebruikt worden. Bij PMS worden specifieke kleuren gebruikt en indien nodig met elkaar gemengd om de exacte kleur te krijgen zoals verwerkt in jouw ontwerp. Zorg er ook voor dat in het bestand van jouw ontwerp de PMS-kleuren duidelijk zijn weergegeven, zodat Printdeal.be jouw logo in de juiste kleuren kan afdrukken op de pennen. Heb je een bijzondere foto die op de pennen afgedrukt kan worden? Kies dan voor de enkelzijdige full color bedrukking. Dit vindt vanzelfsprekend plaats met de vier CMYK-kleuren: cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Het verschil met PMS is dat hier de vier kleuren tijdens het pennen bedrukken met elkaar worden gemengd. Deze bijzondere techniek kan alle kleuren nabootsen die in jouw foto voorkomen. Toch is deze full color alleen te gebruiken bij grote afbeeldingen of foto’s. De PMS-druktechniek wordt toegepast bij specifiekere ontwerpen zoals bij huisstijldrukwerk vak het geval is.