predivita - afvallen

Veel mensen hebben te kampen met overgewicht. Soms is het een beetje overgewicht en dit is vaak eenvoudig op te lossen door even een periode wat minder te eten. Je kunt ook wat vaker naar de sportschool en vaak ben je na dit soort methodes binnen een paar weken weer op gewicht. Maar er zijn ook mensen die last hebben van extreem overgewicht. Voor deze mensen is het vaak een stuk lastiger om af te vallen. Verder heb je nog een enorme groep mensen die zich tussen beide extremen in bevinden. Vaak is het zo dat mensen graag willen afvallen, maar het op de één of andere manier niet kunnen. Een veel voorkomende reden is dat mensen in eerste instantie wel afvallen, maar vervolgens net zo hard weer aankomen. Dit bekende jojo effect is natuurlijk ook niet goed voor de motivatie. Of je nou heel veel gewicht kwijt wilt of als je een beetje wilt afvallen, het is altijd frustrerend als je na je dieet weer aankomt. Toch kun je dit jojo effect zeer gemakkelijk voorkomen. Je moet alleen even weten hoe je moet afvallen en wat je juist niet moet doen tijdens het dieet. Een veel voorkomende fout die mensen vaak maken wanneer ze snel willen afvallen is stoppen met eten. Natuurlijk val je in een rap tempo af als je stopt met eten of veel minder gaat eten. Maar dit is een zeer slechte methode om mee af te vallen. Daarnaast is het ook nog eens zeer ongezond. Als je namelijk stopt met eten, dan krijg je te weinig voedingstoffen binnen. Hierdoor gaat je lichaam reserves verbranden en daardoor val je af. Maar het lichaam gaat ook minder snel voedsel verbranden. Dus als je na je dieet weer normaal gaat eten, dan gaat je lichaam alles opslaan. Hierdoor kom je dus net zo hard weer aan. Als je gezond en blijvend wilt afvallen, dan moet je jezelf niet uithongeren. Dit kun je bereiken met behulp van een proteïne dieet.

Gezond afvallen met het proteïne dieet van Predivita

Als je op gezonde wijze wilt afvallen zonder dat je na je dieet gelijk weer aan komt, dan is een proteïne dieet zeker iets voor jou. Een proteïne dieet werkt met shakes. Deze bevatten veel proteïnes en die voeden je het lichaam. Je gaat dus weliswaar minder eten, maar de shakes voeden je lichaam. Hierdoor krijg je ook geen honger en kun je overdag beter functioneren. Omdat je genoeg voedingsmiddelen binnen krijgt, zal het lichaam ook geen vetten gaan opslaan als je weer normaal gaat eten. Het eetritme wordt dus niet verstoord. Dit zorgt ervoor dat je veel effectiever kunt afvallen.

Afvallen in 4 fasen

Als je met het proteïne dieet af wilt vallen, dan gaat dat in principe in 4 fases.

  • De eerste fase is de aanvalsfase. Tijdens deze fase boek je de meeste resultaten. De meeste mensen kunnen tijdens deze eerste fase maar liefst 70% van hun afslankdoel bereiken. Tijdens deze eerste fase worden alle maaltijden vervangen door Predivita Proteïne Dieet maaltijden.
  • Fase twee is de aanpassingsfase. Tijdens deze tweede fase mag de deelnemer ook weer normaal voedsel eten zoals kip, vlees en vis. Tijdens deze fase zijn alle maaltijden, behalve het diner, Predivita Proteïne Dieet maaltijden.
  • De derde fase bestaat uit een opbouwfase richting een normaal en evenwichtig eetpatroon. Tijdens deze fase bestaat alleen de lunch en het tussendoortje uit een Predivita Proteïne maaltijd.
  • De laatste fase is de onderhoudsfase. Tijdens deze fase is alleen het tussendoortje nog een Predivita Proteïne Dieet maaltijd.